Tuinapotheek

Bestrijdingsmiddelen, meststoffen, potgronden

Bij Bomberna vindt u een ruim assortiment aan meststoffen, bestrijdingsmiddelen, potgronden, graszaden, van diverse merken zoals: DCM, Compo, Vilmorin, Osmo, Ecostyle, Bayer, Edialux
edialux.jpglogoDCM.jpg kb logo.jpg
 
Eigen groentjes
Eigen groenten en kruiden kweken geeft aan velen onder ons een grote voldoening. Temeer als dit ook op een milieuvriendelijke manier kan. De ene keer lukt dat al iets beter dan de andere. Veel heeft te maken met de aanwezigheid van dierlijke aan tasters. Insecten zoals bladluizen, wantsen, rupsen, maden van koolvlieg, … hebben het wel eens gemunt op onze sappige groentjes en kruiden. 
 
Even een buitendeur of venster laten openstaan en... daar zijn ze al.
Ontbijt op uw terras bij het begin van een veelbelovende zonnige dag, een barbecue met vrienden, gewoon wat luieren onder een parasol met een drankje bij de hand, ... het zijn de leuke kantjes van de zomer. Minder aangenaam wordt het als we hierbij het gezelschap krijgen van allerlei vliegen. Op zo’n moment zijn we die immers liever kwijt dan rijk. Ook storend is het als er tientallen vliegen ons huis binnendringen. Even een buitendeur of venster laten openstaan en... daar zijn ze al.
 Edialux biedt milieuverantwoorde oplossingen voor vele netelige huis- en tuinproblemen. Uitsluitend duurzame bestrijdingsmiddelen, die geen of hooguit een verantwoorde belasting voor het milieu betekenen worden weerhouden. Zorg voor de leefomgeving staat immers hoog in het vaandel en is de drijfveer voor het doorgedreven onderzoek, dat aan de basis ligt van elk product. Een gepaste slogan die Edialux typeert is dan ook “Doelgericht bestrijden”.
Bovenop chemische bestrijdingsmiddelen biedt Edialux eveneens tal van plantaardige en biologische producten aan. Het assortiment omvat het meest complete gamma voor de tuinliefhebber: onkruid-, ziekten- en insectenbestrijders, en de nieuwste generatie ratten- en muizenverdelgingsmiddelen. Kortom, voor elk probleem in “home”, “garden” en “pet” heeft Edialux een antwoord én een product in huis. Niet alleen voor de bestrijdingsmiddelen maar ook voor de noodzakelijke apparatuur kunt u natuurlijk bij Edialux terecht. Zo haalt men met de spuitapparaten van BIRCHMEIER de absolute top in huis!

 

Ecostyle, van nature bewust!
ECOstyle staat - als autoriteit voor ecologisch tuinieren – bekend om haar hoogkwalitatieve, milieuvriendelijke producten voor de tuin.
Voor Ecostyle zijn ecologische producten geen trend waarop even ingespeeld moet worden.  Ecostyle is immers al meer dan 40 jaar actief met onderzoek en ontwikkeling in deze richting, zich steeds aanpassend aan nieuwe noden en vragen van de consument.