Potterie

Bomberna heeft een grote collectie binnen- en buiten potterie.

Het assortiment wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste trends, ook grote maten zijn volop aanwezig.

Naast veel keuze in keramiek bieden we ook een ruime keuze aan in andere materialen zoals: riet, zink, kunststof, glas, terracotta en fiberklei.

20171212112220505-27249-27251-zebragrass-black-keramiek-coll-sfeerfoto.jpg-square.jpg

Al 50 jaar brengen de kunststof binnen bloempotten en plantenbakken van elho overal sfeer en plezier in je huis. Fleur je woonkamer, keuken of slaapkamer op met mooie bloemen en planten in de kleurrijke en stijlvolle producten van elho. Of je nu houdt van mat, glanzend, vierkant, ovaal, rond, groot of klein, wij hebben de stijl die bij jou past. Elk jaar zijn wij de trendsetters in kleur, maar bieden wij je ook talloze innovaties, zoals de Brussels herbs met het handige bijpassende kruidenschaartje of de trendy hangende potten. Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie.

Stijlvol binnen & buiten

De stijlvolle pure bloempotten en plantenbakken collectie is geschikt voor binnen en buiten. Geïnspireerd door de verrassende combinatie van moderne architectuur en de verfijndheid van de natuur is de pure straight crystal ontworpen. De verhoudingen en geometrie van de pure straight crystals geven het product een krachtig en zacht karakter zodat deze in balans met de plant blijft. 

 

042458_schermafbeelding-2015-10-30-om-14-18-37.png

De nieuwe collectie is er! Dit jaar zijn er maar liefst 45 innovaties aan het elho assortiment toegevoegd. Voor iedereen een passende bloempot omDe nieuwe collectie is er! Dit jaar zijn er maar liefst 45 innovaties aan het elho assortiment toegevoegd. Voor iedereen een passende bloempot om een gezellig thuis te creëren. Welke bloempot vind jij leuk?  een gezellig thuis te creëren. Welke bloempot vind jij leuk?