Flora met plezier, vrijheid en ruimte

De Groenbranche Trend ‘Crazy Illusions’ is de inspiratiebron voor De Trend Collectie lente/zomer 2021. Hierbinnen draait alles om plezier, vrijheid en ruimte. Denk felle kleuren, metallic materialen, cirkels, bogen en speelse objecten. De zeven geselecteerde bloemen binnen de collectie maken er bovendien een extra uitbundig feestje voor de zintuigen van. Wees niet bang geverfde bloemen te gebruiken en ze te combineren met gekleurd pampasgras, kunst- en droogbloemen. Alles mag!

Gerbera
Als een oog met oneindig veel, lange wimpers: de gerbera knipoogt je toe. Van nature is de bloem wit, rood, geel, roze, paars, oranje of groen, maar wees niet bang om binnen De Trend Collectie te experimenteren met turquoise en goudkleurig geverfde gerbera’s.

Lelie
Voor een snufje drama voeg je lelies toe. In geel, roze en met een blauw accent, met streepjes of stippen. De stevige, ranke steel geeft de bloem iets statigs, terwijl de trompetvorm van de bloem goed past binnen deze extravagante Trend Collectie.

Pioenroos
Als weelderig geplooid tule geeft de pioenroos jouw creatie verschillende schakeringen roze en diepte. Soms laat ze haar gele hart zien, soms blijft ze deels gesloten. Allebei mooi. In mei en juni voeg je haar toe aan jouw Trend Collectie-ensemble voor een dromerig effect.

Iris
Vooral het felle geel en het blauwpaars van de Iris vormen een heerlijk contrast met de pasteltinten van andere bloemen binnen De Trend Collectie. Ook de bijzondere vorm, met drie bloembladen, maken deze bloem een favoriete kandidaat voor een anders-dan-anders- arrangement zonder stijlregels.

Delphinium
In een Trend Collectie vol plezier, vrijheid en ruimte mag de delphinium niet ontbreken. Deze bloem pakt die ruimte zelf al met haar lange steel, geflankeerd door een overdaad aan bloemen. Voor blauw ben je bij haar aan het juiste adres, al is de bloem ook te vinden in wit, geel, paars, rood en roze. 

Tulp
Bij extravagantie denk je misschien niet meteen aan de tulp. Maar vergis je niet! In natuurlijke kleuren én geverfde tinten past deze bloem perfect in een sprookjesachtige Trend Collectie-creatie. Zo blijken een turquoise tulp en roze pampasgras een match made in Crazy Illusions heaven. 

Celosia
Opvallend, dat typeert de Celosia in een woord. Precies wat we nodig hebben in deze Trend Collectie. Vooral kamvormige Celosia’s in fuchsia of lime groen laten je keer op keer bewonderend omkijken naar een extravagant Trend Collectie-boeket.